У Дубаї побудують готель на сонячних батареях

Готельна група Intercontinental Hotels Group повідомила про відкриття в 2017 році нового унікального готелю під назвою Indigo…

Готель буде ставитися до так званих будинків з нульовим споживанням енергії (Net Net Zero energy building), в яких 100% потреб будуть забезпечуватися за рахунок сонячної енергії. Також буде перероблятися вся використовувана готелем вода, а відходи сортуватися і утилизовываться.

Готель на 170 номерів розташується в одному з нових житлових районів і стане частиною особливої екологічної зони Дубая (Dubai the Sustainable City). Зв’язок з діловою частиною міста її гостям будуть забезпечувати автобуси, також живляться від сонячних батарей.

Як розповіли в представництві компанії-забудовника, готель Indigo буде підключений до міської електромережі, завдяки чому зможе продавати місту надлишки виробленої енергії.

Нове будівництво відповідає загальній світовій тенденції на розвиток міст в сторону сталого та гармонійного розвитку та використання останніх інновацій в готельному бізнесі.

IHG – глобальна компанія, що управляє портфелем готельних брендів InterContinental, Hualuxe, Crowne Plaza, Indigo, Holiday Inn, Staybridge і Candlewood. У січні 2015 група придбала найбільшого світового оператора бутик-готелів Kipmton. Група управляє більше 4800 готелів (у тому числі 18 в ОАЕ) з номерним фондом понад 710 000 одиниць в майже сотні країн. В них зайнято понад 350 000 працівників по всьому світу.

Це вже не перший випадок проникнення високих технологій на готельний бізнес. На початку цього року стало відомо, що в Японії в липні 2015 року відкриється готель Henn-na Hotel, персонал якого буде складатися виключно з роботів.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *