BUSINESS TRIP TO CHINA

Запрошуємо вас відвідати щорічну всесвітньо відому Кантонському ярмарок — Canton Fair http://www.ukr-china.com/uslugi/business-trip-to-china/, яка є найбільшою і найстарішою торгової ярмарком в Китаї. Вона проводиться з 1957 року в місті Гуанчжоу (Південний Китай) і залучає десятки тисяч відвідувачів з усього світу щороку.

Не пропустіть можливість відвідати найпопулярнішу, найефективнішу виставку в світі, яка стала невід’ємною частиною ведення бізнесу компаній з різних країн, адже саме тут можна знайти те, чого ще не було на ринку раніше.

Компанія «Укр-Китай Коммуникейшин» протягом більше 11 років знайомить українських підприємців з особливостями ведення бізнесу з Китаєм, супроводжує доставку вантажів наших постійних клієнтів, здійснює комплексний супровід угод між китайськими та українськими підприємцями (починаючи від моменту пошуку товару і постачальника і закінчуючи доставкою розмитненого товару до дверей клієнта).

Скориставшись послугами компанії «Укр-Китай Коммуникейшин», ви істотно економите час на організацію поїздки: з нашою допомогою ви зможете придбати всі необхідні послуги в одному місці, отримати професійну консультацію і грамотно побудувати свою ділову подорож.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *