Дымники на трубу

Дымники на трубу для цегляної труби — кращий захист і прикраса

Що це таке?

Дымники на трубу — це спеціальні пристрої, які захищають димоходи або вентиляційні виходи. Вони являють собою ковпак, який монтується на вихід труби і схожий на навіс з декількома скатами.

Їх виготовляють з оцинкованої або звичайної сталі, міді і Проценка-титану. Димніков можуть мати дуже різну форму, в тому числі і декоровану.

Іноді такі пристрої як Дымники на трубу є частиною обрамлення. В цьому випадку, така конструкція димника для цегляної труби не тільки покращує зовнішній вигляд, але і захищає її від руйнування.

Навіщо потрібні Дымники на трубу?

Щоб уникнути попадання в трубу опадів, її треба чимось захистити. Для цього використовуються спеціальні дымник на трубу. Талановите і красиве виріб, який може стати прикрасою вашого димоходу, можуть спорудити тільки фахівці.

Димніков для труб можна виготовити з різних матеріалів і використовуючи різні конструктивні ідеї і рішення.

Для зручності використання і кращої ефективності сьогодні димникі виготовляють оснащеними додатковими компонентами:

Флюгер, який вказує напрямок вітру. Правильне з’єднання флюгера з димника дозволяє не тільки прикрити трубу від вітру, а й забезпечити вихід диму з підвітряного краю. Це забезпечує підвищення тяги з печі.
Сітка або решітка, яка використовується в якості бар’єру, що не дозволяють птахам облаштувати гніздо в димоході Сітка кріпиться по всій площі агрегату на димову трубу.
Можна самостійно встановити вставку, розташовану під головною дахом, яка буде відмінно захищати від диму високої температури.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *