Авто на прокат

Компанія NAPROKAT78.RU надає послугу авто на прокат в Санкт-Петербурзі. Пропонується прокат будь-якого класу автомобілів на всі випадки життя, від елегантних представницьких автомобілів до популярних моделей класу економ. Сервіс прокату машин в Санкт-Петербурзі від NAPROKAT78.RU — це відмінний автопарк, гідний сервіс, індивідуальний підхід до наших кліентам.

Із послуг, популярних серед наших клієнтів — авто на прокат з водієм. З повним переліком наших пропозицій і надаються в прокат авто вам допоможуть ознайомитися відповідні розділи сайту. Також ви зможете швидко і легко визначити майбутню вартість замовлення, вказавши в формі бажані параметри і умови оренди авто.

Renault Logan 2 на цю популярну іномарку в Росії в останні роки попит авто на прокат залишається незмінно високим, тому нові авто на прокат надаємо і ми. Сучасний сімейний седан 2106 року з новим викликає дизайном, як завжди надійний і високоякісний, разом з тим є максимально економічним. «Невбивана», м’яка підвіска, величезний кліренс, великі двері, просторі салон і багажник з абсолютно новим дизайном. Ми надаємо прокат автомобілів без обмежень, а, оскільки Renault Logan 2 по комплексу характеристик дуже підходить усім етнічним групам осіб, у нас доступна в тому числі оренда авто без водія стажа. Данний автомобіль надається в оренду в максимальній комплектації !!!!!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *