Русский стиль мебель

Інтернет-магазин меблів «rus.store»

Ласкаво просимо на наш офіційний сайт Русский стиль виробника меблів «rus.store». Ми перші і єдині в Росії спеціалізованих своє виробництво для поширення товарів через Інтернет. Зробити вибір легко: в нашому інтернет-магазині меблів в Москві зроблено все для зручності пошуку і швидкої доставки потрібного вам товару. Ще пильніше ми стежимо за вартістю товарів, постійно знижуючи або прибираючи традиційні витрати. Це означає, що в ціну товару не входить:

Оренда дорогих торгових точок в Москві;
Зарплата в них продавців, адміністраторів і іншого обслуговуючого персоналу;
Оплата послуг посередників, що пропонують купити меблі.

Наше виробництво, меблевий склад і логістика спеціально пристосовані для того, щоб зменшити витрати, що виникають у звичайних меблевих компаній.

Крім того, переваги такого типу фабрики:

Розташування в найближчому Підмосков’ї доставка товару з терміном від одного дня;
Моментальне реагування на зміну моди і попиту наші склади незаповнені неліквідом, оплата витрат якого падає на плечі покупців;

Наш магазин меблів створює всі умови для того, щоб ви могли купити красиві і якісні товари за цінами набагато нижче, ніж в інших місцях. Дешева меблі — не означає погана, і ми беремося це довести. Якщо ви шукаєте
русский стиль заходьте на наш сайт newrussianinteriors.ru.
Інтернет-магазин Русский стиль не має прихованих платежів, якими інші виробники схильні покривати низьку ціну. Всі види меблів, представлені на вітрині магазину, проходять обов’язкову сертифікацію і гігієнічну реєстрацію за російськими і міжнародним стандартам.

На нашому сайті Русский стиль постійно проходять акції, що дозволяють придбати залишки колекцій зі знижкою. Крім товарів виробництва власної фабрики, ми пропонуємо товари від інших постачальників, в якості матеріалів і роботі яких ми повністю впевнені — це надає вам ще більший вибір.

Меблевий інтернет-магазин Русский стиль «rus.store» постійно контролює і покращує службу доставки і збірки, щоб ви могли купити ваші меблі максимально швидко і дешево, за найвигіднішою ціною в Росії.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *