Оформление свадьбы

Наша студія декору Flora Event надає найширший спектр послуг з оформление свадьбы та прикрашання весіль, днів народження, корпоративів та інших заходів, втілюючи в реальність будь-яку, навіть саму сміливу фантазію.
Саме тому, всі послуги з оформления свадьбы декору весілля ми оцінюємо в індивідуальному порядку, виходячи з Ваших потреб.
Вартість оформлення весілля «під ключ» починається від 100 тис. Руб. Ця сума гарантує Вам, дійсно, приголомшливий ефект від нашої роботи.
Наші дизайнери, флористи і декоратори, будучи досвідченими професіоналами, вислухавши Ваші побажання щодо оформления свадьбы, весілля, максимально подстоятся під Ваш бюджет.

Весільна флористика дає величезний простір фантазіям і ідеям. Це і обідки, і біжутерія з квітів. Все залежить від стилю оформления свадьбы урочистості, а також переваг молодят. Головне довіритися професіоналам. Флористи компанії Bouquet підберуть для вас кращий варіант, який буде відповідати вашому внутрішньому світу і підкреслить ніжні почуття пари. Нам можна довірити нестандартне флористичне оформлення — ми впораємося з будь-яким завданням.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *