Электромонтаж

Одним з головних напрямків діяльності підприємства є будівництво зовнішніх (0,4; 10 кВ) і внутрішніх інженерних мереж будівель і споруд (повітряних і кабельних ліній електропередач), включаючи вуличне і внутрішнє електроосвітлення. Спеціально для будівництва підземних мереж електропостачання 0,4; 10 кВ кілька років тому нами одними з перших в регіоні була придбана установка сухого ГНБ (без використання бентоніту) виробництва Impact Drilling (Великобританія), що дозволяє здійснювати электромонтаж, безтраншейну прокладку підземних комунікацій цілий рік при температурах навколишнього середовища від мінус 40оС до плюс 60оС і в найкоротші терміни .

Керівництво компанії особливу увагу приділяє Электромонтаж підбору і підготовки кадрів: в штаті компанії працюють фахівці високої кваліфікації, які мають профільну і додаткову освіту, які пройшли атестацію та стажування. Це дозволяє нам успішно вирішувати будь-які завдання. Фахівці компанії готові виконати электромонтаж інженерних систем будь-якої складності. Наші майстри використовують в своїй роботі тільки перевірені і надійні технології і методики. У своїй діяльності ми з успіхом застосовуємо новітні технології, що дозволяє нам виконувати поставлені завдання в строк і з незмінно високою якістю.
Наші фахівці завжди готові допомогти Вам зробити правильний вибір матеріалів і устаткування.

Ми здійснюємо электромонтаж інженерних систем і комунікацій строго відповідно до проекту і вимог СНиП. При бажанні замовника ми можемо виконати роботи «під ключ»: від розробки проекту до здачі об’єкта в експлуатацію. Проект складається з урахуванням планування приміщення на підставі побажань замовника: беруться до уваги всі вимоги клієнта до розміщення обладнання в приміщенні, дотримуються всі діючі норми і правила безпеки. На сьогоднішній день ми можемо запропонувати клієнту комплексні рішення в області электромонтажа електротехнічного забезпечення, що в підсумку дозволяє отримати якісну систему з мінімальними витратами з боку замовника.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *