ca1500

Правильна і максимально надійна прокладання ліній електропередач неможлива без застосування кронштейна ca1500 анкерного і анкерних гаків. Ці пристосування призначені для забезпечення надійного фіксування проводів СІП на опорах. Для цих цілей використовують спеціально виготовлені затискачі. Їх ще можуть застосовувати і для кріплення самої різної арматури.

Кронштейни ca1500 застосовуються, щоб здійснити установку затискачів (анкерних і підтримують). Саме з їх допомогою здійснюється підтримка електрокабелю, і відбувається його натяг. Установку анкерних кронштейнів зазвичай виробляють на опорні конструкції, але також не виключається і установка їх на стінах. Кронштейни ca1500 потрібно точно підбирати для виконання свого призначення. Тільки тоді можливо забезпечення їх максимальної надійності при використанні.

Щоб виготовити анкерний кронштейн ca1500 для СІП використовують тільки високоякісні матеріали. Це зроблено, щоб конструкції могли вільно витримувати тривалий час максимальних навантажень, і відповідали нормативам.

Високоякісні матеріали дозволяють кронштейнів ca1500 стійко переносити і витримувати різні атмосферні прояви. Вони наділені здатністю, витримувати різні механічні навантаження. Не страшні анкерним кронштейнів впливу ультрафіолетового випромінювання.

Така висока стійкість виробів досягається завдяки неодмінної покриттю верхнього шару антикорозійним складом. На виробництві постійно підвищують якість продукції, що випускається, що добре позначається на її довговічності. Для монтажу обладнання необхідно зовсім небагато часу і коштів. Сама установка пристроїв проводиться дуже легко, що дає економію при прокладанні ЛЕП.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *