Студия красоты в Кожухово

Аква зона фітнес-клубу студия красоты в кожухово Sportown включає в себе великий басейн площею 25 метрів, а також чудовий банних комплекс. Сауна і хамам — стануть приємним завершенням робочого дня або відновлення після тренування.

Басейн студии красоты в Кожухово Sportown відноситься до переливні типу, в якому вода постійно циркулює. Обладнаний 4х-ступінчастою системою очищення води італійського виробника SEKO. Додатково встановлено автоматичну систему ультрафіолетового опромінення для знезараження води.

Щодня басейн студии красоты в Кожухово очищається автоматичним водним роботом-пилососом фірми DOLPHIN DANA.
Щомісяця проби води басейну проходять лабораторний контроль за хімічним аналізом в спеціалізованій лабораторії.

Отримайте задоволення від аква-тренувань і плавання в басейні студии красоты в Кожухово, насолодіться повноцінним відпочинком в наших саунах і хамаме.

ЗАЛИ

Для спортивних тренувань запрошуємо вас:

тренажерний зал в студии красоты в Кожухово більше 500 м.кв. з найсучаснішим обладнанням преміум класу, досвідчені інструктори
просторі і світлі зали групових програми (аеробіка, школа танців, йога, зумба і багато іншого)
зал Сайкл з велотренажерами
зал клубу єдиноборств оснащений професійним боксерським обладнанням: просторим рингом, мішками, настінними подушками, грушами. Є весь необхідний інвентар для результативних занять бойовими мистецтвами і індивідуального навчання під керівництвом тренера. (Східні єдиноборства, бокс, самооборона та багато іншого).
Всі зали оснащені системою вентиляції і кондиціонування, кулерами з питною водою.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *