Отпуск

Греція-це країна з білим піском і блакитними водами морів, витонченими винами, античною архітектурою і багатовіковою історією, яка подарувала світу знаменитих філософів і вчених. Країна православна, тому путівка до Греції відкриває віруючим парам можливості провести незабутню одруження.

Готелі Греції різноманітні. Туроператор otpusk пропонує на ринку найрізноманітніші тури в Грецію, а ваш турагент допоможе підібрати оптимальний варіант на вибрану кількість днів, врахує побажання і забронює авіапереліт. Чому гарячі тури в Грецію? Детальніше на www.otpusk.com/search/greece/.

  1. Шикарний пляжний відпочинок. Греція займає перше місце по довжині піщаних пляжів в Європі. Найкрасивішим вважається пляж Елафонісі на Криті. Візитною карткою острова Родос називають піщаний пляж Фаліракі довжиною 4 кілометри. А найпопулярніший пляж, де вважають своїм обов’язком відзначитися всі знаменитості, – Псару на острові Міконос.
  2. Унікальна і легка грецька кухня і вино. Грецька кухня — це поєднання овочів, морепродуктів, м’ясних страв, сирів і вишуканого вина.
  3. Витоки європейської цивілізації. Археологічних розкопок на квадратний метр в Греції більше, ніж в будь-якій іншій країні світу.
  4. Спіймати вітер. З травня по вересень всі острови Егейського моря обдуває свіжий мельтеми, різкий північно-східний вітер, тому, острови Греції – рай для віндсерфінгу.
  5. Поганяти за метеликами. Всякий поважаючий себе турист, який приїхав на Родос, прагне в Петалудес: долина стираксовых дерев з червня по вересень приваблює тисячі тисяч метеликів-ведмедиць, які злітаються сюди на запах запашної смоли.
  6. Оцінити властивості оливкової олії. Як не прихопити з собою пару пляшок грецького «золота» з Криту або Родосу, де триста сонячних днів у році забезпечують плодам багатовікових олів м’який смак з вираженими фруктовими нотками.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *