Пергола

Дерев’яні перголи-тенти. Це найпоширеніший вид, що представляє собою навіс, впритул примикає до будинку. Його встановлюють над дитячим майданчиком, використовують в якості альтанки для чаювань на свіжому повітрі, в якості літнього, легкого укриття для автомобіля. Єдиний недолік будови — він не може захистити від дощу.
Пергола-ширма. Такі будови служать для усамітнення, для зонування приватної території. Крім того, пергола-ширма може служити міцним каркасом для плетуться рослин-винограду, троянд та інших.
Пергола-козирок. Вона затінює південні вікна, її використовують в тих районах, де сонце в літній період року особливо агресивне.
Красива пергола -арка(тунель). Детальніше на https://pergolatent.co.il/statiy/ustanovka-pergoli-bersheva. Тунель-це кілька з’єднаних між собою арок, розташованих на доріжці, що веде вглиб саду, що надає романтики і таємничості.
МИ ЗНАЄМО ПРО ДЕРЕВ’ЯНІ БУДІВЛІ ДЛЯ ВАШОЇ ДІЛЯНКИ ПРАКТИЧНО ВСЕ!
Перш, ніж встановити дерев’яну перголу на дачній ділянці, порадьтеся з нами, подивіться фото готових робіт у Галереї. Телефонні консультації ми проводимо безкоштовно.

Якщо ви вирішите замовити проект, наші дилери виїдуть на місце для виміру, безкоштовно спроектують конструкцію, відмалюють її за допомогою програми 3D-візуалізації, прорахують вартість робіт. Погодивши з Вами всі нюанси, наші дилери виконають монтаж, забезпечивши будову гарантійним обслуговуванням.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *