Виброяйцо

Тільки уявіть собі ситуацію, коли ви виходите на вулицю або відвідуєте чиюсь вечірку, в той час як ваш партнер слід за вами, стискаючи в руці невеликий пультік чи, керуючий виброяйцом. А де знаходиться сам прилад? Тс-с-с… Це секрет, про який не дізнається ніхто з оточуючих!

Принадність секс іграшки, званої віброяйцем https://sex-shop.ua/catalog/vaginalnye_shariki/vibrojajjca/, полягає в тому, що вона абсолютно непомітна! Її мініатюрні розміри дозволяють перебувати з вібруючим пристроєм всередині тіла як завгодно довго, не викликаючи ніяких підозр у співрозмовників. Єдиний, хто може випадково видати таємницю – це сама людина, який вирішив випробувати на собі дію штучки, адже якщо партнер включить бездротове віброяйце в несподіваний момент, стогін задоволення «жертви» порушить всю конспірацію!

Не шуміти! Абсолютно беззвучне пристрій, який надійно приховано від сторонніх очей

Виброяйца, які ми пропонуємо, діють практично безшумно, тому дзижчання приборчика не приверне до вас зайвої уваги. Нейтральні тілесні або блакитні кольори штучки не просвічують крізь білизну, так що ви можете надіти будь-який зручний для вас наряд, в тому числі і надкоротке міні або напівпрозоре плаття.

Новомодне віброяйце на радіокеруванні добре ще й тим, що його не доводиться довго заряджати від джерела живлення. Вам також не знадобиться шукати,де продаються батарейки на заміну недоречно сів. Витрата енергії у вироби настільки малий, що віброяйце буде діяти вкрай довго без регулярно підключення до електромережі.

Віброяйце абсолютно не заважає при ходьбі!

Кожне пристрій забезпечений докладною інструкцією, що дозволяє без будь-яких труднощів помістити віброяйце всередину тіла і включити його за допомогою пульта. Темп пульсації можна змінити, просто натиснувши кілька кнопок. Замовнику, який хоче купити віброяйце з пультом, не доведеться турбуватися про те, що пристрій випадково випаде при ходьбі. Форма виробу настільки ергономічна і так підходить до будови жіночої вагіни, що володарка виброяйца не буде відчувати ніякого дискомфорту, як це трапляється з кульками для тренування м’язів піхви. Витягти пристрій надзвичайно легко: для цього на кінці виброяйца передбачена невелика петелька, потягнувши за яку, ви виявите, що штучка миттєво вислизнула назовні. Вам навіть не доведеться торкатися виброяйца руками, настільки продумано і гігієнічно це виріб!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *