Трап Ravak

Душовий трап Ravak підкреслює красу плитки і кахлю, підходить для ходьби босоніж. Ідеальний для безступінчатого рішення, а також просто і швидко встановлюється. Статистика стверджує, що за своє життя людина проводить у спілкуванні з сантехнічним обладнанням близько двох з половиною років. Напевно, це багато. І служить сантехнічна кераміка, як мінімум, років 10-15, а в деяких випадках і набагато довше. «Купувати такі вироби треба, добре розібравшись».

Географія країн-виробниць сантехніки, представлених на нашому ринку, широка і різноманітна: від Америки до Сінгапуру. Причому поєднання виробників можуть бути вражаючими саме з географічної точки зору, наприклад, Іспанія-Гонконг (як вам таке?).

Це лише на перший погляд всі унітази і раковини схожі. Насправді кожен виробник має власне уявлення про те, яким має бути сантехприлади. Наприклад, позицію скандинавів можна сформулювати так: «Унітаз — інженерна споруда». Не випадково фірма IDO (Фінляндія) першою реалізувала в своїх виробах «економічну» кнопку з двома режимами зливу. Американці разом з німцями і австрійцями відчувають слабкість до великих унітазів (як мінімум, на 20 см довший російського). Італійську сантехніку можна відрізнити прямо з порога магазину — по кольоровим і золотим обідкам і ліпнині (правда, до нас не завжди потрапляють найкращі і новітні моделі). І взагалі, попит на екзотику останнім часом значно зменшився. Покупці віддають перевагу класичному білому кольору. Підвищився інтерес до якісної і функціональної сантехніці, за яку середній споживач готовий платити не менше $ 200. Однак близько 60% продаються зараз унітазів-наші, вітчизняні. І головна причина цього — більш ніж скромна ціна.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *