Модификация скиммеров нефтесборщиков

У 2004 році, прийшовши в сферу виробництва обладнання ЛАРН, ми не могли собі навіть уявити наскільки це напрямок цікаво і необхідно в сучасної світової екологічної ситуації. Пройшовши шлях від рядових співробітників до керівних посад, і розуміючи весь процес виробництва устаткування, роботу з замовниками та їх потреби, ми розуміли, що продукція не повністю задовольняє бажання клієнтів і не до кінця реалізує свої можливості. У нас найкраща модификация скиммеров нефтесборщиков.

Бачачи шляхи вдосконалення обладнання ЛАРН, була створена команда професіоналів, які ставили перед собою мети випускати продукцію максимально відповідає вимогам ринку, володіє ергономікою, високою продуктивністю і надійністю, і враховує в собі всі особливості експлуатації.

Крім того, основними принципами створеної компанія ТОВ «ЛАРН 32» стали — стандартизація всіх виробів та оптимізація обладнання під виконання конкретних завдань ще на етапі проектування. Власний конструкторський відділ дозволяє гнучко взаємодіяти з виробництвом, виявляти недоліки на стадії натурних випробувань дослідних зразків і бачити всі нюанси роботи устаткування і тільки після виконання всіх цих етапів запускати обладнання в серійне виробництво.

На даний момент, маючи виробничими потужностями і використовуючи високотехнологічне обладнання, наша компанія спеціалізується на виробництві устаткування і матеріалів для локалізації, ліквідації та утилізації наслідків аварійних розливів нафти і нафтопродуктів.

За роки роботи ТОВ «ЛАРН 32» сформувався асортимент продукції, широко охоплює область застосування обладнання ЛАРН. Вся продукція пройшла сертифікацію, отримані типові схвалення Російського морського регістру судноплавства, і оригінальні рішення захищені патентами.

Пропонований спектр органічних, мінеральних або полімерних сорбентів дозволяє вибрати найбільш ефективно застосовується сорбент в заданих умовах. Для механізації робіт можуть застосовуватися розпилювачі і збирачі сорбенту.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *