Пасажира United Airlines вигнали з першого класу, погрожуючи наручниками

ЗМІ дізналися, що на початку квітня співробітники United Airlines в наказовому порядку перевели пасажира з його законного місця в першому класі «економ». У відповідь на протести службовці пригрозили надіти на пасажира наручники…

Джефф Фирнс, який є керівником однієї з інвестиційних компаній Каліфорнії, збирався вилетіти в Лос-Анджелес з аеропорту на острові Кауаї (Гаваї). Квиток в першому класі Фирнс купив майже за 1 тис. доларів США.

Незадовго до зльоту до пасажиру підійшов співробітник авіакомпанії і зажадав звільнити місце, так як літак переповнений.

«Мені пояснили, що у них є список пріоритетних пасажирів, і я повинен звільнити місце для більш важливої персони», — розповів бізнесмен.

Фирнс відмовився підкоритися, пояснивши відмову крайньої терміновістю поїздки. У відповідь співробітники United Airlines пригрозили вивести його силою, надівши наручники. В результаті перестрілки був досягнутий «компроміс» — підприємець полетів економ-класом.

Фирнс зажадав повернути йому гроші за квиток, але представники компанії погодилися лише компенсувати різницю в ціні між першим класом і «економом».

В даний час бізнесмен розглядає доцільність подачі в суд на United Airlines.

13 квітня ця ж авіакомпанія офіційно пообіцяла повернути назад вартість квитків всім пасажирам скандального рейсу, з якого напередодні був знятий із застосуванням грубої сили громадянин США китайського походження Девід Дао. В ході інциденту доктор Дао отримав травми. Відеозапис події потрапила в інтернет і викликала гострий суспільний резонанс.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *