Росіянам, які перебувають в Туреччині, рекомендували не виходити з готелів

Після теракту в центрі Стамбула Ростуризм рекомендував відпочиваючим в Туреччині громадянам Росії не виходити за межі готелів…

З цією заявою відомство виступило 11 грудня.

Ростуризм зобов’язав турагентів інформувати людей, охочих придбати путівку в Туреччину, про можливу загрозу терактів.

Консульство Росії в Туреччині сказало, що не знає, чи постраждали в результаті події росіяни.

Російський союз туріндустрії заявляє, що від турів до Туреччини поки не відмовлялися. Росіяни хвилюються про безпеку відпочинку, та туроператорів це бачать, але морські курорти це стосується в меншій мірі, каже Ірина Тюріна, прес-секретар Російського союзу туріндустрії. Через збільшення туристичного потоку в Туреччину чартерні програми в країну продовжили до новорічних свят.

Увечері 10 грудня в центрі Стамбула стався подвійний теракт. Спочатку вибухнув замінований автобус біля стадіону Vodafone Arena, на якому грали команди «Бурсаспор» і «Бешикташ». Вибух стався близько автобуси зі спецназом, який чергував під час футбольного матчу. Потім терорист-смертник підірвав себе. За останньою інформацією, у результаті теракту загинули 38 людей, а ще 155 людей отримали травми. За словами турецьких властей, за терактом, можливо, варто Робоча партія Курдистану, заборонена в країні.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *